Domáca zabíjačka

Pravá dedinská zabíjačka

Zabíjačkový teambuilding realizujeme v bošáckej doline. Program začína hneď ráno, kedy účastníci prichádzajú do tradičného dedinského mäsiarstva, kde prebieha celý program. Ako úvodný Welcome drink podávame Bošácku slivovicu. Občerstvenie je zabezpečené paštétovými jednohubkami a čapovaným pivom.

Na celý priebeh výroby výrobkov dohliada mäsiar a rozdeľuje prácu. Každý účastník si vyskúša krájanie mäsa, plnenie jaterníc, výrobu a údenie klobás, či prípravu kapustnice a fašírky.

Ako sprievodný program vieme zabezpečiť exkurziu Bošáckej pálenice, či pečenie šišiek v múzeu. Ubytovanie je zabezpečené v miestnom penzióne, kde večerný raut pozostáva z výrobkov, ktoré samy účastníci vyrobia.

 

Majte prehľad o novinkách

Zavolajte nám, radi si s vami prejdeme vašu víziu a vymyslíme to pravé riešenie.

w

Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Čakáme na Vaše emaily.