Domáca zabíjačka

Pravá dedinská zabíjačka
Zabíjačkový teambuilding realizujeme v bošáckej doline. Program začína hneď ráno, kedy účastníci prichádzajú do tradičného dedinského mäsiarstva, kde prebieha celý program. Ako úvodný Welcome drink podávame Bošácku slivovicu. Občerstvenie je zabezpečené paštétovými jednohubkami a čapovaným pivom.
Na celý priebeh výroby výrobkov dohliada mäsiar a rozdeľuje prácu. Každý účastník si vyskúša krájanie mäsa, plnenie jaterníc, výrobu a údenie klobás, či prípravu kapustnice a fašírky.
Ako sprievodný program vieme zabezpečiť exkurziu Bošáckej pálenice, či pečenie šišiek v múzeu. Ubytovanie je zabezpečené v miestnom penzióne, kde večerný raut pozostáva z výrobkov, ktoré samy účastníci vyrobia.